0

Den hvite frihet

    Publisert 23.01.2016 klokka 17:37 i kategorien Hjemmeside

 

 

 

Jeg er så hvit at du kan kalle meg for langrenn. Jeg er så hvit at du kan kalle meg for Galdhøpiggen. Jeg er så hvit at du kan kalle meg for Sogn- og Fjordane. Jeg er så hvit at du kan kalle meg for etnisk, norsk mann på 23 med håp for fremtiden. Du vet. Håp og sånn.

 

Var på polet i dag med gutta, kjøpte meg litt å kose meg med i kveld. Du vet. Ut på byen med gutta. Lørdagskos. Ingen bekymringer. Du vet. Kan bare slappe av med litt godt i glasset og skape god stemning. Leke litt rebell, leve livet. Være lykkelig. Du vet. Jeg har muligheten, liksom. Benytter meg av den. Ut i dag med gutta og ligge langflat i morgen med masse deilige i-landsproblemer. Du vet. God stemning. Pizza og fotball. Ligge som en utkjørt hvalross på sofaen hele søndagen. Hvorfor? Fordi jeg kan. Du vet. Jeg har muligheten, og jeg har lyst. Det er jo tross alt søndag. Jeg er så hvit. Du vet. Ingenting kan hindre meg i å ligge under et teppe på sofaen på en søndag, litt fyllesyk og se på fotball. Jeg er tross alt hvit. Etnisk norsk. Du vet. Full pakke. Nyter livet.

 

Jeg er så hvit at du kan kalle meg for mulighetens mann. Mannen med mulighetene. Du vet. Når det gjelder fremtiden og sånn. Har akkurat nok frihet over mitt eget liv til at jeg kan forme min egen fremtid akkurat sånn jeg vil. Sånn jeg ønsker. Bare sånn det passer meg. Du vet. Mitt liv og land også videre. Ingen bekymringer utover de spisseste i-landsproblemene. Bare en hvit fyr som syns det er stress å gå ut døren på en søndag. Litt lat kanskje. Men, du vet. Er ikke så farlig. Har muligheten. Ingen som kommer inn og sier at jeg skal slutte med det, liksom. På en søndag. Du vet. Ingen som kommer tidlig om morgenen og drar meg ut av sengen fordi vi skal ut på tur. Eller et sted. På ferie permanent eller noe sånt. Du vet. Det skjer jo ikke. Jeg er en hvit, myndig, etnisk nordmann med valgfrihet. Demokrati, fred og sånn. Du vet. Sånn som bare vi har. Bare oss her til lands, liksom. Som forfedrene våre har skapt, sånn at vi som kan assosieres med femmila i Holmenkollen kan nyte livet. Være trygge og ha det fett. Du vet. Livet liksom.

Alle de som gjorde det mulig for alle oss hvite å ligge langflat på sofaen en søndag i ny og ned. Du vet. Fred og frihet, og sånn. 

 

Det er liksom noe med det. Noe deilig, men lite eksotisk med akkurat det. Men faen så trygt det er, liksom. Du vet. Vi er på toppen av næringskjeden. Toppen. Cruiser fint øverst. Men vi er jo hvite da. Du vet. Og vi kan takke Listhaug med følge for at vi kan fortsette sånn. Kanskje like greit egentlig. Jeg er ikke noe b-menneske akkurat. Hadde ikke orket å stå opp klokken 05.00, liksom, for så å bli satt på et fly. Eller buss. Eller hva pokker som er utenfor sengen. Du vet. Men det skjer heldigvis ikke da. Jeg er jo hvit. Etnisk norsk. Og slipper å bekymre meg for om jeg kommer til å få et bra liv eller ei. Eller, det vil si; Får jeg et dårlig liv så kan jeg i hvert fall kun skylde på meg selv. Men det er meg da. Jeg er jo hvit.

 

Så hvit at du kan kalle meg for norsk demokrati i praksis!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits