2

Trump - Vår nye frelser!

    Publisert 09.11.2016 klokka 22:08 i kategorien Hjemmeside

HALLELUJA!!

For en seier for menneskeheten, eller kristendommen som vi kaller det. For en lettelse. Det var nesten så bibelbelte tok fyr. For en stemning! Endelig har vi en president i verdens mektigste land som virkelig setter bibelen først!

Tenk deg da, for en seier for barnet i mors mage! Nå kan barnet feire med mor i ni måneder selv om moren ble voldtatt. Herregud så fantastisk! For hallo, moren ba jo tross alt om å bli voldtatt, så det må jo ikke gå utover barnet. Tenk så gøy det blir når barnet kommer ut og moren kan se tilbake på den fantastiske kvelden da det kjæreste hun har ble unnfanget med hjelp av tvang. Aaah, hasthag minner! Og i tenårene så kan jo barnet, eller ungdommen som man er da, lete etter sin opprinnelige far. Hvem vet, kanskje han er president? Det hadde vært så utrolig spennende. Og for å ikke snakke om en rørene gjenforening. Hashtag reality-tv!

Og for å ikke snakke om oss heterofile da, herlighet. Endelig får vi den friheten og seieren vi trengte. Folk snakker jo bare om homofile nå til dags, mediene er så utrolig trangsynte!!! Dette er en fantastisk dag for oss menn og kvinner som krever kirka for oss selv. Og Gud, herregud. Ikke minst Gud. Vår herre. Han skapte jo mann og kvinne liksom, hallo. Hashtag heterofil!

For en lykkelig dag for Israel! Det er så betryggende å vite at Israel får det fint nå og kan fortsette med å undertrykke de jævla palestinerne. Blir vel en liten tur til Jesu hjemland for å feire snart tenker jeg. Digg! Blir så gøy. Hasthag Jesu legeme og Jesu blod!

Og økonomi da, herregud. Nå som Trumpen vår har tatt over USA så kan han jo dele ut alle pengene sine til oss, for han er jo så rik. Han er liksom vår Jesus nr.2. Halleluja! Hashtag arvepenger og hasthag trippel trumpf hehe!

Gratulerer Amerika, gratulerer verden. Dette er en stor dag for oss alle. Vi er frelst!!! Hashtag halleluja!

For som det står i bibelen: ''Grab them by the pussy!''.

 


 

 

 

God jul. 

 

2 kommentarer

Lisa

09.11.2016 kl.23:04

Fælt å le av dette her, men.. haha!

Preach! Gud for en natt/dag dette har vært... Skikkelig bra og morsomt skrevet! Sarkasmen lenge leve.

16.11.2016 kl.20:25

Du er flink, Simen. Bare skriv litt oftere!

Skriv en ny kommentar

hits